Leerdam neemt Verbeterdebuurt app voor uitvoerders in gebruik

Geplaatst op: 2013-08-12 15:04:26 door Kristin van der Veen

De uitvoerders van Leerdam hebben een landelijke (misschien wel wereldwijde) primeur. Als eerste uitvoerders openbare ruimte in Nederland gebruiken zij de Verbeterdebuurt Uitvoerdersapp. Met deze app kunnen de uitvoerders nu eenvoudig meldingen bekijken, oplossen en afmelden, zonder hiervoor naar kantoor te moeten of papierwerk hoeven in te vullen.

 

 Uitvoerders van Leerdam samen met wethouder Van der Leij

 

Behalve dat het efficiënter werkt, biedt de app ook meer voordelen. Zo kan er ook op de locatie van de melding rechtstreeks contact worden opgenomen met de melder, of een reactie geplaatst worden op de site van Verbeterdebuurt. Zo kan er samen met de melder worden gezocht naar de best mogelijke oplossing. Een app biedt ook andere voordelen, zo kan er ook een fotootje van de opgeloste situatie worden toegevoegd tijdens het afmelden.

 

Verbeterdebuurt Uitvoerdersapp voor gemeente Leerdam

 

De uitvoedersapp is de kroon op onze samenwerking met gemeente Leerdam. Over de afgelopen jaren hebben wij intensief samengewerkt om met behulp van slimme technologie de burger beter te bereiken en de transparantie te vergroten. Zo kunnen bezoekers van de website van gemeente Leerdam (www.leerdam.nl) al lange tijd direct op de homepage zien welke meldingen het populairst zijn dankzij de Verbeterdebuurt Widget. Lees hier meer over Leerdam en haar aansluiting bij Verbeterdebuurt.